Reforma pojmu podnikatel v rakouském právu - Bajer, Martin (2008)
Tato diplomová práce se zabývá nahrazením zastaralého pojmu obchodník - Kaufmann moderním pojmem podnikatel - Unternehmer, významnou a nejviditelnější součástí reformy rakouského obchodního práva z roku 2007.