Ochrana proti nekalej súťaži - Kolena, Michal (2008)
Práca sa zaoberá systematickým rozborom a objasnením fungovania rôznych prostriedkov ochrany proti nekalej súťaži a zároveň poukazuje na roztrieštenosť súčasnej úpravy tejto problematiky.