Odpovídá česká úprava srovnávací reklamy textu a duchu evropských směrnic? - Kalabis, Martin; Hajn, Petr, 1935-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
Diplomová práce na téma: Odpovídá česká úprava srovnávací reklamy textu a duchu evropských směrnic? Rozebírá ustanovení českého právního řádu regulující srovnávací reklamu a srovnává jejich interpretaci a možné použití s cíly evropské směrnice, která srovnávací reklamu za určitých podmínek povolila.
As the main topic of this work was to answer the following question: “Does the Czech legal regulation of comparative advertising correspond with the text and “spirit” of the European directives?”, I was trying to analyze the Czech legal regulation and also the ES directives and compare their aims, so I can answer the question mentioned above. I did the same with legal regulation of comparative advertising in Great Britain.
Vedoucí práce: Petr Hajn.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: reklama a propagace; srovnávací reklama; advertising; comparative advertising; diplomové práce; master's theses