Odpovídá česká úprava srovnávací reklamy textu a duchu evropských směrnic? - Kalabis, Martin (2008)
Diplomová práce na téma: Odpovídá česká úprava srovnávací reklamy textu a duchu evropských směrnic? Rozebírá ustanovení českého právního řádu regulující srovnávací reklamu a srovnává jejich interpretaci a možné použití s cíly evropské směrnice, která srovnávací reklamu za určitých podmínek povolila.