Zastavení obchodního podílu v s.r.o. v rakouském právu - Kmeťová, Darina; Pokorná, Jarmila, 1955-2023; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2008)
Tato práce se zabývá zastavením obchodního podílu ve společnosti s ručením omezeným jak v českém, tak v rakouském právu.
This diploma thesis deals with suspension of business share in Limited Liability Company in Czech and Austrian law.
Vedoucí práce: Jarmila Pokorná.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: společnosti s ručením omezeným; zástavní právo; liens; limited partnership; Rakousko; Austria; diplomové práce