Evropská harmonizace v oblasti fúzí obchodních společností a její dopady na české právo - Řezníková, Michaela (2008)
Tématem této diplomové práce byla zvolena Evropská harmonizace v oblasti fúzí obchodních společností a její dopady na české právo. Dosah právní úpravy institutu fúze je velmi široký a zasahuje kromě obchodního práva také do jiných právních odvětví, jako je ústavní právo, právo pracovní či právo finanční.