Právní postavení jednatelů ve společnosti s ručením omezeným - Jelínková, Petra (2008)
Tato práce se zabývá právním postavením jednatele. Zejména jsem se zaměřila na sporné otázky. Ke každému spornému tématu jsem uvedla postoje soudů a odborné veřejnosti a pokusila jsem se zaujmout k tomu své vlastní stanovisko. U mnoha diskutabilních ustanovení názory odborníků nebyly odlišné, avšak byly zde i taková ustanovení, u jejichž výkladu si stanoviska odborníků odporovala.