Komparace české a slovenské úpravy rozhodčího řízení ve vybraných otázkách - Mydlová, Mária (2008)
Diplomová práca sa zoberá vybranými otázkami rozhodcovského konania v kontexte českej a slovenskej právnej úpravy. Sú nimi arbitrabilita, stále rozhodcovské súdy, rozhodné právo, neštátne prostriedky úpravy a lex mercatoria.