Ochrana mezinárodních investic v České republice - Veselková, Romana (2008)
Tato práce pojednává o právní úpravě mezinárodních investic v České republice. Jednotlivé smluvní dokumenty vymezuje nejen po stránce teoretické, ale ukazuje i jejich aplikaci v praxi. Následuje posouzení aplikace standardu spravedlivého a rovného zacházení v souvislostí se systémem investičních pobídek a činností agentury CzechInvest.