Použití praktik a zvyklostí v mezinárodním obchodním styku - Turoň, Vladimír (2008)
Tato diplomová práce se uceleně zabývá problematikou zvyklostí a praktik v mezinárodním obchodním styku. Zvyklosti a praktiky jakožto právně nestátní prostředky, sebou přináší řadu rizik, která představují ohrožení principu právní jistoty účastníků mezinárodních obchodně právních vztahů. Tato práce, tak na některá taková rizika upozorňuje a také navrhuje vhodná řešení k jejich eliminaci.