Státní podpory v judikatuře ESD - Roubík, Michal (2008)
Tématem mé diplomové práce je poskytování státních podpor v právu ES a ilustrace některých charakteristických rysů státních podpor na judikatuře Evropského soudního dvora. Zabývá se pojmem "státní podpora" spolu s jejímy hmotněprávními a procesněprávními aspekty. Práce obsahuje též pojednání o právní úpravě státních podpor v ČR a aktuální trendy v regulaci státních podpor v rámci EU.