Právní závaznost nestátních prostředků regulace v mezinárodních soukromoprávních vztazích - Kyselovská, Tereza, 1984- (2008)
Diplomová práce se zabývá právní závazností obchodních zvyklostí v mezinárodních soukromoprávních vztazích. Výchozí právní úpravou je článek 9 Vídeňské úmluvy a jeho vztah k úpravě obchodních zvyklostí dle Principů evropského smluvního práva, Zásad mezinárodních obchodních smluv UNIDROIT a INCOTERMS.