Proces formování smlouvy a předsmluvní odpovědnost z pohledu mezinárodního práva soukromého - Hrubý, Radovan (2008)
Cílem práce je definovat jednotlivé fáze negociace mezinárodních obchodních smluv. Dále popsat uplatnění a vývoj institutu předsmluvní odpovědnosti. Nakonec se zabývám otázkou využití právní úpravy obchodníky.