Ochrana obchodní firmy - Sováková, Zuzana (2008)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou ochrany obchodní firmy. Obchodní firma je velmi významným nehmotným statkem, a proto je potřeba ji chránit. Ochrany se jí dostává jak v soukromém právu, tak v právu veřejném. Ve své práci jsem se zaměřila na soukromoprávní ochranu.