Ochranné známky a nekalá soutěž - Slezáková, Michaela (2008)
Moje diplomová práce se zabývá ochrannými známkami a nekalou soutěží. Ochranné známky jsou upraveny zákonem č. 441/2003 Sb. Úpravu nekalé soutěže najdeme v zákoně č. 513/1991 Sb, obchodním zákoníku. Diplomová práce se snaží o propojení těchto dvou témat.