Ochrana výrobku podnikatele - Maděřičová, Hana (2008)
Diplomová práce se zabývá problematikou ochrany průmyslového vlastnictví. Vymezuje právní nástroje, které má podnikatel k dispozici k ochraně svého výrobku, popisuje podmínky pro získání jednotlivých forem ochrany, řízení, které udělení ochrany předchází a v neposlední řadě upozorňuje na mezinárodní, resp. komunitární rámec ochrany průmyslového vlastnictví.