Zadávání veřejných zakázek (se zaměřením na elektronické zadávání) - Pačovská, Tereza (2008)
Základním cílem této diplomové práce je posouzení nového zákona o veřejných zakázkách, a to především zhodnocením základních institutů upravených zákonem, jako je například kvalifikace, nabídka, hodnocení nabídek, a dále zhodnocením nových institutů v něm obsažených, jako například zjednodušeného podlimitního řízení, soutěžního dialogu, dynamického nákupního systému nebo elektronické aukce.