Copyright a jeho budoucnost z hlediska ochrany duševního vlastnictví - Zatloukal, Petr (2008)
Má práce „Copyright a jeho budoucnost z hlediska ochrany duševního vlastnictví“ popisuje vývoj autorského práva jako evoluční, kontinuální proces, který doposud po celou dobu své existence úzce korespondoval s rozvojem společnosti, zejména pak s vývojem technologie. Práce popisuje nejvýznamnější okamžiky ve vývoji autorského práva od prvopočátku lidské tvořivosti do dnešních dob.