Srovnání právní úpravy žaloby pro zmatečnost s žalobou na obnovu řízení v civilním řízení soudním - Vrbková, Michaela (2008)
Tématem mé diplomové práce bylo srovnání platné právní úpravy žaloby pro zmatečnost s žalobou na obnovu řízení v civilním řízení soudním. Protože jde svou povahou o opravné prostředky mimořádné, jejich užití není, a doufejme, že ani nebude třeba, tak časté jako u jiných „běžnějších“ procesních institutů.