Věrohodnost svědka - Kulhánek, Lukáš (2008)
Hlavním tématem této práce je věrohodnost svědka, ale jsou jí zmíněny i jiné otázky, které s tímto tématem souvisí. Těmito tématy jsou výslech svědka, výpověď svědka, další způsoby dokazování a zločiny spojené s uvedením nepravdivé výpovědi.