Správní řízení v působnosti Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže - Vaverková, Petra (2008)
Cílem diplomové práce je zpracovat analýzu správních řízeních v působnosti Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a její vyhodnocení de lege lata i de lege ferenda. Důraz je kladen na především specifika zvláštních právních úprav (ZVZ,ZOHS) ve vztahu k obecné procesní úpravě (SŘ).