Správněprávní aspekty ochrany osobních údajů - Zehlová, Veronika (2008)
Diplomová práce pojednává o ochraně soukromí a speciálně pak o právu na ochranu osobních údajů z pohledu správního práva. Nejprve je vymezen obsah pojmu soukromí,jeho vývoj na mezinárodní úrovni a v ČR. Následuje přehled vybrané judikatury vztahující se k ochraně soukromí.