Zásady občianského súdného konania - Čepíková, Barbora (2008)
Anotácia v slovenskom jazyku Diplomová práca na tému: Zásady občianskeho súdneho konania spracováva danú problematiku z hľadiska ich histórie až po súčasnú právnu úpravu. V úvodných kapitolách je potom práca zameraná na dôkladnú analýzu zásad občianskeho súdneho konania.