Aktuální problémy exekučního řízení podle zákona č. 120/2001 Sb. - Daněk, Jaroslav (2008)
Předmětem této práce je vymezení některých aktuálních problémů v rámci poměrně nové právní úpravy a to z.č. 120/2001 Sb, o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád) a o změněn dalších zákonů. Tato právní úprava byla přijata počátkem roku 2001 a jako celek nabyla účinnosti dnem 1. září 2001.