Exekuce prodejem nemovitostí z hlediska jejích subjektů - Andrle, Pavel (2008)
Jako cíl své diplomové práce jsem si vytyčil nejenom zevrubně popsat exekuci prodejem nemovitosti, ale zvláště provést analýzu současné právní úpravy, její nedostatky a pokusit se o úvahy de lege ferenda, pokud toho bylo třeba. Vzhledem k tomu, že úvahy de lege ferenda již byly soustředěny do jednotlivých kapitol, nebudu se zde již k tomuto obšírněji vracet.