Pracovní podmínky zaměstnanců pečujících o dítě a o jiné fyzické osoby - Grufíková, Eva (2008)
Ve své diplomové práci jsem se pokusila podat stručný a zároveň přehledný pohled na pracovní podmínky zaměstnankyň, zaměstnankyň - matek a zaměstnankyň a zaměstnanců pečujících o dítě nebo jinou fyzickou sobu a zároveň ukázat, že i v dnešní době mají zvláštní pracovní podmínky v právní úpravě své místo.