Pracovní doba a práce přesčas - úprava nového zákoníku práce - Ptáčková, Zuzana (2008)
Ve své diplomové práci jsem zpracovala aktuální právní úpravu pracovní doby a práce přesčas v zákoníku práce, tedy úpravu účinnou ke konci března 2008. Nejprve jsem se zabývala definicí pracovní doby, rozvrhováním pracovní doby, dále pracovní pohotovostí, noční prací a přestávkami v práci.