Specifika agenturního zaměstnávání - Malota, Jiří; Zachovalová, Jana, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra pracovního práva a sociálního zabezpečení (2008)
Moje diplomová práce se zabývá agenturním zaměstnáváním jako formou zprostředkování zaměstnání v českém pracovním právu. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na mezinárodní dokumenty vztahující se k agenturním zaměstnávání, vývoj agenturního zaměstnávání, agenturu práce jako subjekt pracovněprávního vztahu a na vztahy mezi agenturou práce, uživatelem a zaměstnancem.
My Diploma Thesis is conserned to employees of employment agencies as a form of mediation of employment in czech labour law. Each chapters focus on international documents related to employees of employment agencies, development of employees of employment agencies, employment agency as a subject of labour relation and also on labour relations between employment agency, employer and employee.
Vedoucí práce: Jana Zachovalová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: personální agentury; zaměstnanost; employment companies; employment; diplomové práce