Specifika agenturního zaměstnávání - Malota, Jiří (2008)
Moje diplomová práce se zabývá agenturním zaměstnáváním jako formou zprostředkování zaměstnání v českém pracovním právu. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na mezinárodní dokumenty vztahující se k agenturním zaměstnávání, vývoj agenturního zaměstnávání, agenturu práce jako subjekt pracovněprávního vztahu a na vztahy mezi agenturou práce, uživatelem a zaměstnancem.