Analýza právní úpravy cestovních náhrad podle zákona č. 262/2006 Sb. - Bezděkovská, Martina (2008)
Hlavním cílem této diplomové práce je analyzovat cestovní náhrady upravené zákonem č. 262/2006 Sb., novým zákoníkem práce v aktuálním znění. Práce se tedy především snaží shrnout a přehledně utřídit současnou právní úpravu tohoto institutu.