Zákaz kartelových dohod v evropském právu a srovnání s českou právní úpravou - Mašková, Lenka (2008)
Diplomová práce je zpracována na téma Zákaz kartelových dohod v evropském právu a srovnání s českou právní úpravou. Zabývá se účelem, prameny kartelového práva, definicí základních pojmů a především problematikou kartelových dohod, a to vše v komparaci práva ES a vnitrostátní právní úpravy ČR.