Kvalifikace zaměstnanců a její zvyšování - Turoň, Aleš (2008)
Cílem této práce je přiblížit čtenáři problematiku kvalifikace zaměstnanců a jejího zvyšování, čili problematiku vzdělávání zaměstnanců. Autor se v této práci pokouší podat ucelený pohled na tuto problematiku a otázky související, vycházejíc přitom z dostupné literatury, soudních rozhodnutí a samozřejmě platných právních předpisů. V konečném důsledku by tato práce měla čtenáři umožnit pochopení problematiky vzdělávání zaměstnanců z pohledu současné právní úpravy.