Právní analýza institutu překážek v práci v pojetí nového zákoníku práce - Kazda, Josef (2008)
Diplomová práce s názvem Právní analýza institutu překážek v práci v pojetí nového zákoníku práce se zabývá překážkami v práci jak na straně zaměstnance, tak na straně zaměstnavatele; je rozdělena do několika kapitol, z nichž každá se zabývá specifickým tématem. Pro názornost jsou uvedeny příklady z praxe.