Stavební řízení - Roudnická, Eliška (2008)
Tématem mojí diplomové práce je stavební řízení. Nejprve vymezuji právní úpravu, která je obsažena ve Správním řádu, Stavebním zákoně a dalších. Dále se zabývám strukturou orgánů činných na úseku stavebního řízení a samotným stavebním řízením, tedy klasickým ale i zkráceným stavebním řízením.