Odpadní vody - Votápková, Jitka (2008)
Diplomová práce shrnuje poznatky týkající se odpadních vod. Práce je systematicky rozdělena do částí: povolování k vyouštění odpadních vod, poplatky za vypouštění odpadních vod, kanalizace a sankce. V závěru jsou shrnuty poznatky, ke kterým jsem dospěla.