Obchod s ohroženými druhy živočichů - Ráboň, Miloš (2008)
Cílem mé diplomové práce nazvané „Obchod s ohroženými druhy živočichů“ bylo provést hlubší analýzu této problematiky. Zabývám se otázkami legálního i nelegálního obchodu v České republice, EU i na mezinárodní úrovni. Čtenáři se snažím přiblížit současnou právní úpravu. V mé diplomové práci uvádím také několik návrhu, které by vedly ke zlepšení současné právní úpravy.