Organizovaný zločin v České republice z pohledu kriminologického - Sikora, Jan; Kuchta, Josef, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2008)
Předmětem této práce je charakteristika organizované kriminality na území České republiky, jedntoltivé projevy tohoto sociálně patologického jevu a prostředky boje proti organizovanému zločinu, jež mají charakter jak preventivní, tak i represivní, včetně možností mezinárodní spolupráce a charakteristika orgánů určených pro boj s organizovaným zločinem.
The object of this thesis is a characterization of the organized crime in the Czech republic, individuals forms this problem and means of the fight against organized crime, which have preventive and represive character, including possibilities of the international cooperation and characterization of the institution, what aim at fight against organized crime.
Vedoucí práce: Josef Kuchta.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: organizovaná kriminalita; organized crime; diplomové práce