Kolektivní smlouvy a kolektivní spory - Chlud, Martin (2008)
Jako název mé diplomové práce jsem si zvolil "Kolektivní smlouvy a kolektivní spory", jejím obsahem však nejsou jen instituty zmíněné v názvu práce. Mimo kolektivních smluv a kolektivních sporů jsem se v diplomové práci zabýval i dalšími problémy, které souvisejí s kolektivním pracovním právem. Podstatnou částí diplomové práce je kapitola o sociálním dialogu.