Investor a životní prostředí - právní aspekty - Červená, Kateřina, 1984- (2008)
Cílem této práce je vymezit práva a povinnosti investora na poli životního prostředí související s procesy směřujícími ke vzniku stavby. Práce je zaměřena pouze na tu fázi činnosti investora, která končí vydáním územního rozhodnutím, respektive jiným druhem umístění stavby.