Pitná voda v kontextu práva - Šťávová, Michala (2008)
Diplomová práce shrnuje poznatky o požadavcích na jakost pitné vody. Práce je systematicky rozdělena do čtyř kapitol - úvod do problematiky, pitná voda z veřejného vodovodu, balená voda a pitná voda ze studní. V závěru práce jsou shrnuty jednotlivé poznatky a vyhodnocení porovnání požadavků na jakost pitné vody z vodovodu, balené vody a vody ze studní.