Básně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brecht, Bertolt, 1898-1956 (Author)
Other Authors: Kundera, Ludvík, 1920-2010 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Odeon, 1979.
Edition:Vyd. tohoto souboru 1.
Series:Brecht, Bertolt, 1898-1956. Spisy sv. 6
LEADER 02053nam a22005297a 4500
001 MUB01000544871
003 CZ BrMU
005 20110215091825.0
008 080321s1979 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb000397365 
040 |a BOD001  |b cze 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 821.112.2  |x Německá literatura, německy psaná  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Brecht, Bertolt,  |d 1898-1956  |7 jn19990001059  |4 aut 
245 1 0 |a Básně /  |c Bertolt Brecht ; [přeložil Ludvík Kundera]. 
250 |a Vyd. tohoto souboru 1. 
260 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1979. 
300 |a 269 s. :  |b il. 
490 1 |a Spisy / Bertolt Brecht ;  |v sv. 6 
700 1 |a Kundera, Ludvík,  |d 1920-2010  |7 jk01070892  |4 trl 
800 1 |a Brecht, Bertolt,  |d 1898-1956.  |t Spisy  |v sv. 6 
CAT |a ZIMOLOVA  |b 02  |c 20080321  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20080326  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1829 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0208 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1851 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100506  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 1737 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100818  |l MUB01  |h 0006 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20101020  |l MUB01  |h 1449 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110215  |l MUB01  |h 0918 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1134 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1433 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2324 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2331 
M54 |a 830 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 DIVED  |b divadelní věda  |3 DrS-572  |5 2570802930  |4 Dar (Moravské zemské muzeum, odd. dějin divadla)  |8 20080321  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c divadelní věda  |d DrS-572  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j DIVED