Vinohradnictví a vinařství v kontextu práva - Rada, Tomáš, 1981- (2007)
Rigorózní práce se zabývá vinohradnickým a vinařským právem v České republice a to jednak z pohledu povinností a požadavků kladených na pěstitele a jednak z pohledu nezávadného, jakostního vinařského produktu, který byl vyroben v souladu se všemi povinnostmi a požadavky na něj kladenými.