Návrh scénáře výukového filmu: Výuka kartografie a geoinformatiky na středních školách - Daňková, Veronika (2008)
Diplomová práce je rozdělena na kapitoly věnující se výukovým metodám s využitím ICT, přehledu výukových programů a mapování okolí školy. Závěr je věnován návrhu originálního scénáře výukového filmu.