Modernizace komunitárního soutěžního práva a její dopady na národní právo členských států - Petr, Michal, 1977- (2007)
Dizertační práce popisuje změny, ke kterým došlo v pravidlech aplikace kominitárního soutěžního práva v roce 2004 a jejich dopady na právní řády členských sátů EU.