Tvorba práva - Morávek, Jan (2006)
Tato rigorózní práce na téma tvorba práva se zabývá vybranými otázkami tvorby práva (právo, právní norma, prameny práva) a některými sapekty tvorby práva (tvorba práva heteronomního, autonomního, tvorba práva psaného a nepsaného). Některé části výkladu jsou zaměřeny na tvorbu práva v České republice.