Teoreticko právní východiska změny právních vztahů s důrazem na držbu a vydržení - Hrouzek, Zdeněk (2006)
Teoreticko právní východiska změny právních vztahů s důrazem na držbu a vydržení, je prací svým obsahem, zaměřenou na základní výkladové pojmy teorie práva, působení a vliv na základní instituty práva.