Iterační metody vyšších řádů - Becerra Herrada, Nelly Magally (2008)
ANOTACE ANOTACE : Cílem této bakalářské práce je provést aplikace iterační metody vyšších radů v řešení nelineárních rovnic. Metody řešení rovnic se dělí v přímé a iterační. Ty první nás poskytuje její řešení pomocí omezení počet elementárních operace, zatímco iterační vytvářejí konvergence řadu na řešení problému. V této práci jsou uvedeny grafy v prostředí MATLABu, kteří vysvětlují teoretické poznámky systémech nelineárních rovnic pomocí klasické iterační metody.