Diferencias lingüísticas observadas en los anuncios dirigidos exclusivamente a las mujeres o a los hombres - Stejskalová, Martina (2007)
Diplomová práce pojednává o jazyce reklamy ve španělštině a sleduje jazykové rozdíly v reklamách zaměřených výhradně na muže nebo na ženy na rovině morfosyntaktické, lexikální a z hlediska rétoriky. Část práce je věnovaná sexismu a jeho výskytu v reklamách