Marketingová analýza Musea Kampa - Lerchová, Lenka, 1980- (2007)
V předkládané bakalářské práci jsem se snažila analyzovat úspěšné fungování malého muzea které jsem postavila na základní principy marketingu. Součástí práce je analýza SWOT silných a slabých stránek muzea a příležitostí a hrozeb v jeho okolí. Těžištěm práce je pak analýza jednotlivých složek marketingového mixu rozšířená o vlastní postřehy a nápady, které by mohlo museum v budoucnosti využít k zlepšení a rozšíření nabídky