Shodná zobrazení prostoru - Gajďoková, Lucie (2008)
Práce si klade za cíl seznámit čtenáře s problematikou shodných zobrazení v rovině a prostoru. Zvláštní pozornost je věnována praktické části a to především kompletnímu výčtu matic symetrií čtyř rovinných a tří prostorových pravidelných útvarů.